• TULIP SLOW COOKED

  SLOW COOKED

  Full of taste

  Tulip Slow Cooked skapar trevliga upplevelser vid grillen. När vi träffas och umgås med maten som medelpunkt, skall upplevelsen vara i topp.Tulip Slow Cooked garanterar att råvarans egenskaper och smak kommer fram genom långtidslagning på låg temperatur. Köttet blir mört och saftigt och smaken bibehålls genom den skonsamma tillagningen under många timmar. På så sätt får vi det perfekta resultatet och grillmästaren får både äran och berömmelsen. Långtidstillagningen medför att produkten släpper vätska i påsen under koktiden. Nettovikten avser köttet inklusive spad

 • Asian Pulled Pork

  Med Tulip Pulled Pork Asian Style har vi gett Pulled Pork en läcker twist från det asiatiska köket. Köttet marineras och kryddas innan det tillagas under lång tid enligt vår slow cooked princip, så att råvarornas naturliga smak och kvalitet framhävs. Resultatet blir ett mört och saftigt kött.

  I förpackningen finns en marinadpåse med asiatisk smaksättning av kokos, ananas och papaya- perfekt för att få till den rätta smaken på köttet i en läcker wokrätt tillsammans med stekta grönsaker och nudlar. Värm köttet i ugnen- under tiden steker du grönsakerna och kokar nudlarna. Klart att servera på ca 30 minuter.

  Smaklig måltid!


  Asian Pulled Pork Tulip Slow Cooked
 • Pulled Turkey

  Tulip Pulled Turkey är den senaste medlemmen i vår Slow Cooked familj.
  Långtidslagad av finaste och möraste kalkonovanlår. En riktig delikatess som är så mör och saftig att den nästan smälter i munnen. Dessutom är den även nyckelhålsmärkt, eftersom den är fettsnål. Pulled Turkey har en god mild smak. Ett bra alternativ och komplement till Tulip Pulled Pork och Tulip Pulled Beef. Låt er väl smaka!

 • PULLED BEEF

  Tulip Pulled Beef är mört och saftigt nötkött när det är som bäst. Varsam tillagning i många timmar framhäver den helt unika smaken och perfekta mörheten, för dem som bara älskar nötkött. Smaken av gott nötkött - det är det vi vill framhäva.

  Oxfonden som kokar ur blir den perfekta basen för en läcker marinad eller sås, som sätter pricken över i:et i  en läcker servering med Pulled Beef.

 • Pulled Pork

  Med inspiration från de amerikanska sydstaternas matkultur har vi utvecklat en amerikansk klassiker åt grillfolket. Med massor av kryddor, speciellt utvalda råvaror och flera timmars tillagning, blir det en unik produkt med mört och saftigt kött och massor av smak. Så mört att köttet kan dras isär med 2 gafflar- därav namnet Pulled Pork ("dragen gris"). Och med endast ca 30 minuters tillagning på grillen eller i ugnen, så passar Pulled Pork lika bra till vardags som till fest.

 • Porks Shank serving Tulip Slow Cooked

  Smokey Pork Shank

  Tulip Slow Cooked Pork Shank Smokey är en ny spännande specialstyckad detalj för grill eller ugn! En riktig superprodukt – mör och saftig grillklubba med härlig röksmak. Pork Shank Smokey är färdiglagad så att du lätt kan värma på på grillen eller i ugnen och bara njuta – enkelt, gott & bekvämt!

  Tulip Slow Cooked
 • Smokey Spareribs

  Tulip Slow Cooked Spareribs Smokey är den nya spareribs-favoriten med supermört kött som enkelt lossar från ribsen och har vidunderligt god rökig smak. Sparerib Smokey är färdiglagad så att du lätt kan värma på på grillen eller i ugn och bara njuta – enkelt, gott & bekvämt!

  Smokey Spareribs serving Tulip Slow Cooked
 • Spareribs

  En äkta klassiker som föddes i de varma och grillälskande sydstaterna och som är välkänt överallt. Tulip Spareribs är tillverkade av köttiga kamben, skurna i hela stycken (racks), exakt så som amerikanerna älskar dem. 

  Enkelt att hantera på grillen eller i ugnen och lätt att skära i lagom portionsstorlek vid servering. Med Slow Cooked tillagning garanterar vi en  väldigt mör och saftig köttprodukt, där köttet lätt lossnar från benen och den bifogade marinaden sätter pricken över i ´et vid tillagningnen.