NATURLIGT RÖKT ÖVER BOKVED
Det krävs kompetens och rätt träslag för att utveckla den läckra rökiga smaken som alla Baconeers älskar. Upptäck rökningens värld här.
En Baconeer är en ingenjör och kulinarisk pionjär som anser att varje förrätt, efterrätt och allt däremellan blir godare med bacon. En Baconeer vet att Tulips bacon är det enda som duger smak-, krisp- och doftmässigt. Och de anser att det inte finns något finare än att dela med sig av sin passion och sina kunskaper. Baconeer är en ny definition som ska skänka stolthet och skapa samhörighet för alla bacon-älskare där ute. Vi vill tro att det finns en Baconeer i oss alla, det gäller bara att ta steget ut i det knaperstekta.
En äkta Baconeer älskar bacon och det första steget är att laga det perfek krispiga baconet. Vi guidar dig genom de mest populära sätten att tillaga bacon på.
Tulips 125 g bacon tillverkas på svensk råvara genom att köttet först saltas, sedan torkas och röks det över bokved tills smaken är perfekt. Inte undra på att bacon är en utsökt smaksättare i många maträtter. Bacon till äggröra. Bacon till din pastasås – eller om du skall bjuda på lite finare middag - runt din tournedos. Baconskivorna är förpackade på ett sätt som gör det enkelt att plocka dem en och en. En skiva bacon passar lika bra till alla dina måltider, både morgon, middag och kväll.
Till produktenEn Baconeer är nyfiken och förstår hur man njuter både till vardag och fest. Läs, dofta och smaka på visdomen du med!