Ägg och bacon i muffinsform
- 35 min
Ingredienser
- 200 g Tulip Bacontärningar
- 12 st ägg
- 1 handfull grovhackad spenat
- 8 st körsbärstomater
- 8 st skivade champinjoner
- 1 halv tärnad paprika
- 100 g riven cheddarost
- 1 msk gräslök
- Salt
Gör så här
Tillagning av ägg och bacon i muffinsform
12 st
- Stek bacon halvkrispigt i en stekpanna och låt kallna.
- Vispa ägg i en skål.
- Smöra en metall-muffinsform med 12 hål.
- Lägg i hackad spenat, 1 tsk bacontärningar och tomater i fyra av hålen.
- Fördela cheddarost och 1 msk bacontärningar i fyra nya hål.
- Lägg champinjon, 1 tsk bacontärningar och paprika i de fyra sista hålen.
- Krydda med salt och peppar och fördela äggblandningen i alla hål tills du fyllt 3/4.
- Grädda i ca 20 minuter vid 180°C. Låt kallna och ta sedan ur formen.
- Toppa med gräslök och servera.