Baconröra - Krämig och enkel röra med bacon - Tulip

Baconröra med keso och majs

(0 st) Mitt betyg: 0

Baconröra med keso och majs

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skivor
  • ½ purjolök, det vita
  • ½ röd paprika
  • ½ röd chili
  • 1 dl majs
  • 250 g keso
  • 2 msk finhackad persilja
  • Salt och svartpeppar
  • 4 skivor rågbröd
  • Smör
Skriv ut recept

Gör så här

  1. Strimla baconet och stek det knaprigt i en stekpanna utan fett. Lägg upp på hushållspapper för att onödigt fett kan rinna av.
  2. Strimla purjolöken fint. Kärna ur och skär paprikan i små bitar. Strimla chilin fint. Blanda grönsaker med keso och tillsätt hälften av baconet. Krydda med lite salt och peppar.
  3. Bred ut smör på bröden och skeda över baconröran. Toppa med resten av baconet och finhackad persilja.