Fluffig omelettmed bacon
- 20 min
- 2 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon
- 5 st Ägg
- 0,5 dl Grädde
- Smör till stekning
- 0,25 tsk Salt
- Peppar
- 10 st Körsbärstomater
- Gräslök
- Rågbröd
Gör så här
-
- Vispa äggen i en skål och vispa ihop dem med salt, peppar och grädde.
- Hetta upp en stekpanna och stek baconskivorna krispiga och gyllene.
- Lägg baconet åt sidan, eventuellt på ett hushållspapper.
- Lägg lite smör i pannan med baconfettet och häll äggmassan i pannan. Sänk till låg värme.
- Stek omeletten i ca 10 minuter tills all äggmassa har stelnat.
- Dela körsbärstomaterna på mitten och strö dem på omeletten tillsammans med skuren gräslök och knaperstekt bacon.
- Servera med en skiva rågbröd.
- Smaklig måltid!