Fyllda halloween-paprikormed bacon och ost
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pkt Tulip Bacon
- 4 st orange paprika
- 500 g färs (t.ex. fläsk och nöt)
- 2 msk. mjöl
- 3 st ägg
- 4 dl kycklingbuljong
- 200 g ost
- Salt och peppar
Gör så här
Skär baconskivorna i strimlor och kör dem i en matberedare med färs, mjöl, ägg och buljong.
Skär osten i tärningar och rör ner den i färsen och smaka av med salt och peppar.
Skär toppen av paprikan och ta bort kärnorna. Skär ut paprikorna som halloweenansikten med trekantiga ögon och näsa och tandad mun. Fyll paprikorna med färsen.
Grädda paprikan i förvärmd ugn i ca. 20 min. i 200 ° C på ett galler klätt med bakplåtspapper. Tillagas tills färsen är genomvärmd. Servera omedelbart med bröd och en barnvänlig grönsallad.
SE HUR LÄTT DET ÄR. SMAKLIG MÅLTID: