Haloumi- och baconburgaremed dijonmajonnäs och grönsaker
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g haloumi
- 2 pkt Tulip Bacon
- 0,5 l frityr- eller rapsolja
- 4 briochebröd (eller annat hamburgerbröd)
- 1 röd lök
- 2 tomater
- 12 tjocka skivor gurka
- 2 dl majonnäs
- 1 msk dijonsennep
- 1 msk sötstark senap
Gör så här
Dela haloumin i 4 skivor. Värm olja i fritös eller kastrull till ca 160 grader.
Stek bacon och låt rinna av på hushållspapper.
Blanda ingredienserna till dressingen.
Gör i ordning grönsakerna.
Fritera försiktigt haloumiskivorna tills de är gyllenbruna och mjuka rätt igenom. Låt dem snabbt rinna av på ett hushållspapper och servera därefter på bröd med dressing, bacon och grönsaker.