Haloumi- och baconburgare | Tulip Bacon

Haloumi- och baconburgaremed dijonmajonnäs och grönsaker

(1 st) Mitt betyg: 0

Haloumi- och baconburgaremed dijonmajonnäs och grönsaker

  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g haloumi
  • 2 pkt Tulip Bacon
  • 0,5 l frityr- eller rapsolja
  • 4 briochebröd (eller annat hamburgerbröd)
  • 1 röd lök
  • 2 tomater
  • 12 tjocka skivor gurka
Dressing
  • 2 dl majonnäs
  • 1 msk dijonsennep
  • 1 msk sötstark senap
Skriv ut recept

Gör så här

Dela haloumin i 4 skivor. Värm olja i fritös eller kastrull till ca 160 grader.

Stek bacon och låt rinna av på hushållspapper.

Blanda ingredienserna till dressingen.

Gör i ordning grönsakerna.

Fritera försiktigt haloumiskivorna tills de är gyllenbruna och mjuka rätt igenom. Låt dem snabbt rinna av på ett hushållspapper och servera därefter på bröd med dressing, bacon och grönsaker.