Kantarellpasta med bacon - Recept - Tulip

Kantarellpasta med bacon

(14 st) Mitt betyg: 0

Kantarellpasta med bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 paket Tulip Bacon i skivor, 125 g
  • 300 g kantareller
  • 1 gul lök
  • 4 portioner spaghetti
  • 2 msk smör
  • 1 dl grädde
  • 50 g parmesan
  • Salt och svartpeppar
Skriv ut recept

Gör så här

  1. Skär baconet i mindre bitar.
  2. Dela svampen i mindre bitar, skala och finhacka löken.
  3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Hetta upp en stekpanna och fräs bacon med löken i smör tills det fått färg. Blanda ner svampen och fräs tills vätskan kokat bort. Häll ner grädde och tillsätt kokt pasta.
  5. Krydda med lite salt och peppar och servera med parmesan.
  6. Toppa gärna med lite finhackade örter som persilja eller rosmarin.