Kycklingpaj med fetaost och bacon - Recept - Tulip

Kycklingpaj med fetaost och bacon

(0 st) Mitt betyg: 0

Kycklingpaj med fetaost och bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip bacon 125 g
  • 300 g fryst spenat
  • 1 grillad kyckling
  • 150 g fetaost
  • 4 dl creme fraiche
  • 6 ägg
  • 1 paket färdig pajdeg på rulle
  • Salt och peppar
Skriv ut recept

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Dela baconet och stek stekpanna tills fin färg. Låt spenaten tina och rinna av. 
  3. Lägg ut pajdegen i en smord form, ca 25 cm i diameter. 
  4. Blanda kycklingkött, spenat, bacon och smulad fetost och lägg i pajskalet. Smaksätt gärna med malen peppar.
  5. Rör ihop crème fraiche , ägg svartpeppar och lite salt och häll över fyllningen i pajskalet.
  6. Grädda i mitten av ugnen i ca 45 minuter. Låt gärna pajen stå och ”stanna till” innan du serverar den.