Kycklingpaj med fetaost och bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip bacon 125 g
- 300 g fryst spenat
- 1 grillad kyckling
- 150 g fetaost
- 4 dl creme fraiche
- 6 ägg
- 1 paket färdig pajdeg på rulle
- Salt och peppar
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Dela baconet och stek stekpanna tills fin färg. Låt spenaten tina och rinna av.
- Lägg ut pajdegen i en smord form, ca 25 cm i diameter.
- Blanda kycklingkött, spenat, bacon och smulad fetost och lägg i pajskalet. Smaksätt gärna med malen peppar.
- Rör ihop crème fraiche , ägg svartpeppar och lite salt och häll över fyllningen i pajskalet.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 45 minuter. Låt gärna pajen stå och ”stanna till” innan du serverar den.