Baconpanini med fransk senap och pommes - Recept - Tulip

Panini med baconoch pommes

(1 st) Mitt betyg: 0

Panini med baconoch pommes

  • 1 t 0 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 st Tulip Bacon, tjocka skivor
  • 375 g pommes frites
  • 1 paket riven ost
  • 16 st formfranska
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0,5 tsk. svartpeppar
  • 4 st tomater
  • 1 tsk färsk basilika
  • 1 tsk. flingsalt
Skriv ut recept

En riktigt god panini med bacon som passar utmärkt att göra på rester från gårdagen. Den blir smakrik med dijon och får en fräsch smak tillsammans med tomatsalladen. En enkel och god måltid!

 


Gör så här

Panini med Bacon

  1. Den här rätten är perfekt att göra på rester från dagen innan.
  2. Stek bacon enligt anvisning på förpackningen.
  3. Bred brödskivorna med fransk senap, dela fläsket och lägg det tillsammans med pommes på den ena brödskivan.
  4. Häll på dressing. Toppa sedan med ost och lägg på den andra brödskivan.
  5. Grilla smörgåsen i en smörgåsgrill eller värm i stekpanna tills brödet fått en gyllenbrun färg.

Tomatsallad

  1. Skiva tomaterna i klyftor och ta bort kärnorna. Hacka sedan tomaterna i finare bitar.
  2. Hacka färsk basilika och blanda ner tillsammans med olivolja och flingsalt.