Baguette med pulled chickenoch curryhummus
- 15 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip Pulled Pork Chicken
- 4 st Surdegsbaguetter
- 2 dl curryhummus
- 2 dl babyspenat
- 2 dl rödkål
- 2 dl ruccola
- 200 g kikärtor
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 msk olivolja
- 1 msk currypulver
- 1 tsk färsk chili
- lite citronsaft
- Salt & peppar
Gör så här
Börja med att tillaga baguetterna enligt förpackningen, låt svalna innan de delas.
Curryhummus:
Lägg allt i en bunke, kör slätt med en mixer, smaka av med salt och peppar.
Baguette
Bred på curryhummus, lägg på ruccola och Tulip Pulled Chicken - Tulip Pulled Chicken kan användas kall och behöver inte värmas upp.
Fördela den finhackade rödkålen över och fördela lite curryhummus på toppen av baguetten och lägg ovanpå.