Baguette med pulled chicken

Baguette med pulled chickenoch curryhummus

(0 st) Mitt betyg: 0

Baguette med pulled chickenoch curryhummus

  • 15 min
  • 4 personer

Ingredienser

curryhummus
  • 200 g kikärtor
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk currypulver
  • 1 tsk färsk chili
  • lite citronsaft
  • Salt & peppar
Skriv ut recept

Njut av smakrik baguette med en twist på en klassisk kall kycklingcurry-fyllning, gjord på curryhummus, tillsammans med kryddig ruccola, krispig rödkål och saftig kyckling. Passar lika bra till brunch, som till lunch eller kvällsmål.


Gör så här

Börja med att tillaga baguetterna enligt förpackningen, låt svalna innan de delas.

Curryhummus:

Lägg allt i en bunke, kör slätt med en mixer, smaka av med salt och peppar.

Baguette 

Bred på curryhummus, lägg på ruccola och Tulip Pulled Chicken - Tulip Pulled Chicken kan användas kall och behöver inte värmas upp. 

Fördela den finhackade rödkålen över och fördela lite curryhummus på toppen av baguetten och lägg ovanpå.