Capresesallad med pulled beef - Tulip

Capresesalladmed Pulled Beef

(1 st) Mitt betyg: 0

Capresesalladmed Pulled Beef

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Pulled Beef
  • 4 st tomater
  • 2 st avocado
  • 1 pkt mozzarella
  • 1 knippe färsk basilika
  • 3 msk olivolja
  • 1 halv citron
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
Skriv ut recept

För en svalkande och smakrik sallad är capresesallad alltid en vinnare. Genom att tillsätta Pulled Beef får du en extra fyllig och mättande måltid. Prova denna enkla och läckra capresesallad med Pulled Beef idag!


Gör så här

Tillaga Pulled Beef enligt anvisningarna på förpackningen.

Skiva tomaterna. Skala, kärna ur och skär sedan avokadon i fina skivor. Pressa lite citronsaft över avokadoskivorna.
Varva därefter tomat och avokado på ett fat. Lägg upp Pulled Beef i mitten av fatet och fördela sedan mozzarella runtom.

Avsluta med att ringla olivolja över hela fatet, salta och peppra och toppa med basilika.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Beef i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!