Gyrospizzamed jalapeño
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
Vit pizzasås- 1 dl Créme fraîche
- 1 st Vitlöksklyfta
- 1 tsk Oregano
- 5 tsk Salt
- Citronjuice
- Tulip Pulled Pork Gyros
- 1 st Pizzabotten
- 1 dl VIt pizzasås
- Mozzarella
- Cheddar
- Rödlök
- Körsbärstomater
- Oregano
Gör så här
Förbered pulled pork gyros enligt anvisningarna på förpackningen.
Ta ut Pulled Pork ur ugnen och riv isär köttet med två gafflar.
Grädda pizzabotten ca 10 minuter i ugnen.
Bred ut den vita pizzasåsen på botten och lägg gyrosköttet ovanpå.
Toppad med mozzarella, cheddarost, körsbärstomater, rödlök och jalapeños.
Grädda pizzan gyllene i 200 grader i ca 10 minuter eller tills den ser klar ut.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork Gyros i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!