Pulled pork gyros- Tulip

Gyroswrapmed pommes

(0 st) Mitt betyg: 0

Gyroswrapmed pommes

  • 30 min
  • 2 personer

Ingredienser

  • 0,5 förp Tulip Pulled Pork Gyros
  • 300 g Pommes Frittes
  • 1 st Rödlök
  • 1 st Tomat
  • Sallad
  • 2 st Stora Tortillabröd
  • Tzatziki
Tzatziki
  • 1,5 dl Grekisk yoghurt
  • 1 st Gurka
  • 0,25 tsk Salt
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • Myntablad
  • Citronjuice
Skriv ut recept

Låt smakerna från Grekland förgylla din måltid med vår fantastiska gyroswrap. Med en blandning av traditionella kryddor, saftigt kött och krispiga grönsaker blir varje tugga en smakresa till Medelhavet. Vårt enkla recept ger dig möjlighet att snabbt och enkelt skapa denna läckra måltid, perfekt för att njuta av tillsammans med familj och vänner.


Gör så här

Förbered pulled pork enligt anvisningarna på förpackningen.

Ta ut Pulled Pork ur ugnen och riv isär köttet med två gafflar.

Tillaga pommes enligt anvisningarna på förpackningen. Det går att steka tillsammans med köttet så att allt blir klart samtidigt.

Gör tzatziki, recept nedan, och dela tomat och lök. 

Fyll tortillabröden och rulla ihop.

Stek tortillabröden i en stekpanna med lite olja i 3-4 minuter eller i 2 minuter i en airfryer. 

Servera med extra pommes frites och tzatziki. 

HEMMAGJORD TZATZIKI:

Riv gurkan och tillsätt salt. 

Låt det dra i 10-12 minuter innan du kramar ur vattnet.

Finhacka vitlök och myntablad. Blanda i yoghurten tillsammans med gurkan och smaka av med citronsaft och nymalen peppar. 

Toppa tzatziki med olivolja innan servering. 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork Gyros i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!