Hackad salladswrapmed picklad rödkål
- 20 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip Pulled Pork Gyros
- 4 st libabröd
- 4 blad romansallad
- tzatziki
- 1 st rödlök
- 100 g fetaost
- Crostini med smak av vitlök
- Picklad rödkål
- 2 dl grekisk yoghurt
- 0,5 st gurka
- 1 stor vitlök
- 0,5 st salt
- rödkål
- 3 delar vatten
- 2 delar socker
Gör så här
Picklad rödkål:
1. Förbered den picklade rödkålen med ättiksprit 12% - eller valfri vinäger såsom vitvins- eller äppelcidervinäger. (Får gärna förberedas några timmar tidigare)
2. Tillaga Tulip Pulled Pork Gyros enligt anvisningar på paketet.
3. Blanda ihop yoghurt, riven gurka vitlök och salt till en tzatziki.
4. Hacka upp sallad, crostini, pulled pork gyros, tzatziki och fetaost tillsammans till en röra.
5. Lägg i libabrödet och vik ihop. Stek i en stekpanna i några minuter tills brödet fått färg. Dela på mitten och servera!