Hackad salladswrap

Hackad salladswrapmed picklad rödkål

(0 st) Mitt betyg: 0

Hackad salladswrapmed picklad rödkål

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip Pulled Pork Gyros
  • 4 st libabröd
  • 4 blad romansallad
  • tzatziki
  • 1 st rödlök
  • 100 g fetaost
  • Crostini med smak av vitlök
  • Picklad rödkål
tzatziki
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 0,5 st gurka
  • 1 stor vitlök
  • 0,5 st salt
picklad rödkål
  • rödkål
  • 3 delar vatten
  • 2 delar socker
Skriv ut recept

En läcker wrap fylld med hackad sallad, krispiga crostinis, saftig gyros och krämig tzatziki, serverad på ett färskt libabröd. Fräsch, enkel, snabb och supergod!


Gör så här

Picklad rödkål:

1. Förbered den picklade rödkålen med ättiksprit 12% - eller valfri vinäger såsom vitvins- eller äppelcidervinäger. (Får gärna förberedas några timmar tidigare)
2. Tillaga Tulip Pulled Pork Gyros enligt anvisningar på paketet.
3. Blanda ihop yoghurt, riven gurka vitlök och salt till en tzatziki.
4. Hacka upp sallad, crostini, pulled pork gyros, tzatziki och fetaost tillsammans till en röra.
5. Lägg i libabrödet och vik ihop. Stek i en stekpanna i några minuter tills brödet fått färg. Dela på mitten och servera!