Hur man lagar Pulled Pork

Hur man lagar Pulled Pork

(1 st) Mitt betyg: 0

Hur man lagar Pulled Pork

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

Skriv ut recept

Gör så här

Pulled Pork i ugn

Tillagar du Pulled Pork från grunden tar det upp till 8 timmar att steka köttet mört. Men med Tulip Pulled Pork är köttet redan tillagat, det behövs därför endast värmast i 30 minuter i ugnen.

  1. Värm ugnen till 180°C.
  2. Ta ur köttet ur påsen och lägg det i en ungsfast form som passar köttets storlek. Häll över stekskyn på köttet.
  3. Tillaga i ca i 25-30 min.
  4. Ta ur steken ur ugnen och dra isär köttet från varandra med två gafflar, mixa köttet med stekskyn innan servering.

 

Pulled Pork på grill

Tulip Pulled Pork smakar gott i en burgare eller i en sallad en varm sommarkväll. Är grillen redan tänd, kan du enkelt tillaga Pulled Pork på den. Tulip Pulled Pork är klar på grillen efter endast 30 min.

  1. Värm ugnen till 180°C.
  2. Ta ur köttet ur påsen och lägg det i en ungsfast form som passar köttets storlek. Häll över stekskyn på köttet.
  3. Tillaga köttet på indirekt värme i ca i 25-30 min.
  4. Ta ur steken ur ugnen och dra isär köttet från varandra med två gafflar, mixa köttet med stekskyn innan servering.

 

Tulip Pulled Pork i airfryer

Du kan enkelt laga Pulled Pork i en airfryer som ett alternativ till ugn eller grill. Airfryern har blivit populär de senaste åren och är ett snabbt, enkelt och energisparande sätt att tillaga mat på. Här kan du läsa hur du tillagar Tulip Pulled Pork i en airfryer.

  1. Lägg Tulip Pulled Pork i airfryeren.
  2. Tänd airfryern till 210°C. Tillaga i ca 30 min.
  3. Ta ur steken ur airfryern och dra isär köttet från varandra med två gafflar, mixa köttet med stekskyn innan servering.