Kalkonwok med pulled turkey,äggnudlar, sockerärter och sparris
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 250 g äggnudlar
- 1 msk olja
- 1 st rödlök
- 200 g portabello
- 250 g grön sparris
- 100 g sockerärtor
- 2 msk sesamfrön
- 0,5 dl soja
- 10 g ingefära
- 1 msk sesamolja
Gör så här
Tillaga Pulled Turkey och koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningarna.
Skär rödlök, champinjoner, sockerärtor, sparris i lagom stora bitar.
Börja med att steka rödlök och champinjoner i olja. Häll sedan i sockerärtor, sparris och sesamfrön.
Tillsätt de kokta äggnudlarna, soja, ingefära, steksky och sesamolja efter cirka 3 minuter. Avsluta med att hälla i Pulled Turkey, blanda om och servera.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!