Korngrynssallad med pulled turkey - Tulip

Korngrynssallad med pulled turkey

(3 st) Mitt betyg: 0

Korngrynssallad med pulled turkey

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled turkey
  • 1 dl Torkade hasselnötter
  • 275 g Korngryn
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Dijonsenap
  • 1 msk Vinäger
  • 250 g Färsk mozzarella
  • 1 dl Färsk gräslök
  • 20 g Torkade tranbär
Skriv ut recept

En fräsch och matig sallad med tuggigt korn och smakrik Pulled Turkey - perfekt för en hälsosam och mättande lunch eller middag. Servera med färska grönsaker och en krämig sås för en extra smakupplevelse. Tack vare Tulip Pulled Turkey är denna sallad enkel och snabb att tillaga.


Gör så här

Tillaga Tulip Pulled Turkey och korngryn enligt anvisningarna på förpackningen.

Rosta hasselnötter i ugn, 175 °C ca. 10 minuter. 

Rör ihop olivolja, dijonsenap, vinäger och en del av gräslök till en dressing. Blanda sedan med övriga ingredienser.

Servera salladen med mozzarella skuren i mindre bitar. Dekorera med tranbär och färsk hackad gräslök efter behag.

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!