Korngrynssallad med pulled turkey
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip pulled turkey
- 1 dl Torkade hasselnötter
- 275 g Korngryn
- 2 msk Olivolja
- 1 msk Dijonsenap
- 1 msk Vinäger
- 250 g Färsk mozzarella
- 1 dl Färsk gräslök
- 20 g Torkade tranbär
Gör så här
Tillaga Tulip Pulled Turkey och korngryn enligt anvisningarna på förpackningen.
Rosta hasselnötter i ugn, 175 °C ca. 10 minuter.
Rör ihop olivolja, dijonsenap, vinäger och en del av gräslök till en dressing. Blanda sedan med övriga ingredienser.
Servera salladen med mozzarella skuren i mindre bitar. Dekorera med tranbär och färsk hackad gräslök efter behag.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!