Krämig gyrospastamed grönsaker
- 30 min
- 2 personer
Ingredienser
- 5 förp Tulip Pulled Pork Gyros
- 100 g Pasta
- 5 st Lök
- 1 st Vitlöksklyfta
- 1 cm Röd chili (valfri)
- 200 g Paprika
- 1 dl Grädde
- Timjan
- Oregano
- Salt & peppar
Gör så här
Förbered pulled pork enligt anvisningarna på förpackningen. Ta ut Pulled Pork ur ugnen och riv isär köttet med två gafflar.
Koka upp lättsaltat vatten och koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. OBS: Spara 1 dl pastavatten.
Fräs lök, vitlök och chili (valfritt) i en stekpanna. Lägg i paprikabitar och stek en stund till.
Häll i grädden och låt sjuda i 3-4 minuter.
Tillsätt nykokt pasta och lite pastavatten. Blanda väl.
Tillsätt färska örter och köttet och blanda ihop.
Smaka av med salt och peppar innan servering.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork Gyros i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!