Pulled pork gyros- Tulip

Krämig gyrospastamed grönsaker

(0 st) Mitt betyg: 0

Krämig gyrospastamed grönsaker

  • 30 min
  • 2 personer

Ingredienser

  • 5 förp Tulip Pulled Pork Gyros
  • 100 g Pasta
  • 5 st Lök
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 1 cm Röd chili (valfri)
  • 200 g Paprika
  • 1 dl Grädde
  • Timjan
  • Oregano
  • Salt & peppar
Skriv ut recept

Ge din middag en smakrik twist med vår krämiga gyrospasta! Med Tulip Pulled Pork Gyros, färska grönsaker och pasta, skapar du en rätt som gör hela familjen nöjd! 


Gör så här

Förbered pulled pork enligt anvisningarna på förpackningen. Ta ut Pulled Pork ur ugnen och riv isär köttet med två gafflar.

Koka upp lättsaltat vatten och koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. OBS: Spara 1 dl pastavatten.

Fräs lök, vitlök och chili (valfritt) i en stekpanna. Lägg i paprikabitar och stek en stund till.

Häll i grädden och låt sjuda i 3-4 minuter. 

Tillsätt nykokt pasta och lite pastavatten. Blanda väl.

Tillsätt färska örter och köttet och blanda ihop.

Smaka av med salt och peppar innan servering.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork Gyros i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!