Pitamed pulled pork, tzatziki och grönsaker
- 30 min
Ingredienser
- 550 g Tulip Pulled Pork
- 4 st pitabröd
- 1 st rödlök
- 0,25 isbergssallad
- 0,5 gurka
- 2 st vitlöksklyftor
- 2 st tomater
- 2,5 dl naturell yoghurt
- 0,5 tsk svartpeppar
- 0,5 tsk salt
Gör så här
Riv gurka med ett rivjärn, häll yoghurt i ett kaffefilter och låt både gurka och yoghurt rinna av.
Blanda sedan gurka, yoghurt och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
Hacka rödlök, sallad och tomat.
Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen.
Fyll dem därefter med Pulled Pork, tzatziki, sallad, rödlök och tomat.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!