Pulled Pork Asian style med wokgrönsaker och risLagat i airfryer
Ingredienser
- 1 pkt Tulip Pulled Pork
- Ris
- 1 påse wokgrönsaker
- Olja
- Salt och peppar
- Hoisinsås
- sweet and sour-sås
Gör så här
Pulled Pork:
Öppna påsen med pulled pork, häll både köttet och buljongen i en ugnssäker form. Stek köttet i airfryern i cirka 15 minuter på 180 grader. Ta ut köttet efter 7-8 minuter, vänd sedan pulled porken och låt köttet stekas i ytterligare 7-8 minuter.
Wokgrönsaker:
Stek en påse med wokgrönsaker i 3 minuter vid 180 grader i din airfryer, tillsätt lite olja, salt och peppar på grönsakerna innan du steker dem.
Servering:
Servera med nykokt ris, hoisinsås och gärna lite extra sweet and sour-sås.
Se hur du lagar Pulled Pork i airfryer:
- Klipp upp påsen som Pulled Pork ligger i och häll köttet och buljongen i en ugnssäker form.
2. Stek i Airfryer i cirka 15 minuter vid 180 grader. Ta ut köttet efter 7-8 minuter, vänd det och stek i ytterligare 7-8 minuter.
3. När det är klart, ta bara ut formen och dra isär köttet med två gafflar.
Tips
OBS: Det är viktigt att komma ihåg att alla airfryer-maskiner kan bete sig olika.