Pulled Pork Asian style med wokgrönsaker och ris

Pulled Pork Asian style med wokgrönsaker och risLagat i airfryer

(0 st) Mitt betyg: 0

Pulled Pork Asian style med wokgrönsaker och risLagat i airfryer

Ingredienser

wokgrönsaker
  • 1 påse wokgrönsaker
  • Olja
  • Salt och peppar
Servering
  • Hoisinsås
  • sweet and sour-sås
Skriv ut recept

Upplev en smakresa till asien med vårt Pulled Pork asian style-recept, där saftigt kött, krispiga wokgrönsaker och fluffigt ris förenas till en smakexplosion. Allt enkelt tillagat i din pålitliga airfryer. Låt oss ta dig med på en kulinarisk resa!


Gör så här

Pulled Pork:
Öppna påsen med pulled pork, häll både köttet och buljongen i en ugnssäker form. Stek köttet i airfryern i cirka 15 minuter på 180 grader. Ta ut köttet efter 7-8 minuter, vänd sedan pulled porken och låt köttet stekas i ytterligare 7-8 minuter.

Wokgrönsaker:
Stek en påse med wokgrönsaker i 3 minuter vid 180 grader i din airfryer, tillsätt lite olja, salt och peppar på grönsakerna innan du steker dem.

Servering:
Servera med nykokt ris, hoisinsås och gärna lite extra sweet and sour-sås.

Se hur du lagar Pulled Pork i airfryer:

  1. Klipp upp påsen som Pulled Pork ligger i och häll köttet och buljongen i en ugnssäker form.

 

2. Stek i Airfryer i cirka 15 minuter vid 180 grader. Ta ut köttet efter 7-8 minuter, vänd det och stek i ytterligare 7-8 minuter.

3. När det är klart, ta bara ut formen och dra isär köttet med två gafflar.

 


Tips

OBS: Det är viktigt att komma ihåg att alla airfryer-maskiner kan bete sig olika.