Pulled pork på bakas sötpotatis - Tulip.se

Pulled pork på bakad sötpotatismed cheddarkräm och rostad lök

(3 st) Mitt betyg: 0

Pulled pork på bakad sötpotatismed cheddarkräm och rostad lök

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled pork
  • 4 st Små söt- eller bakpotatisar
  • 250 g Kesella
  • 1 dl Majonäs
  • 4 msk Hackad gräslök
  • 150 g Riven cheddarost
  • Salt och svartpeppar
  • Rostad lök
  • Inlagd jalapeño
  • Gräslök
Skriv ut recept

En god middag du snabbt och enkelt förbereder till vardag eller helg. Bakpotatis sköter sig själv och tillsammans med pulled pork har du en fantastisk middag på nolltid!


Gör så här

Sätt ugnen på 200°.

Nagga potatisarna med en gaffel och lägg in dem i ugnen. Baka dem mjuka. Tiden beror på sorten du använder och hur stora de är men mindre sötpotatisar går snabbare än bakpotatis. Du kan också baka potatisen i mikrovågsugnen.

Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen bredvid potatisarna.

Blanda kesella, majonnäs, gräslök och 2/3-delar av cheddarosten till en kräm. Smaka av med salt och peppar.

Dela potatisen. Lägg i en klick ostkräm och toppa med resten av osten samt rostad lök, jalapeño och gräslök.

Servera med pulled pork och en sallad.

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart! ​