Pulled pork på bakad sötpotatismed cheddarkräm och rostad lök
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip pulled pork
- 4 st Små söt- eller bakpotatisar
- 250 g Kesella
- 1 dl Majonäs
- 4 msk Hackad gräslök
- 150 g Riven cheddarost
- Salt och svartpeppar
- Rostad lök
- Inlagd jalapeño
- Gräslök
Gör så här
Sätt ugnen på 200°.
Nagga potatisarna med en gaffel och lägg in dem i ugnen. Baka dem mjuka. Tiden beror på sorten du använder och hur stora de är men mindre sötpotatisar går snabbare än bakpotatis. Du kan också baka potatisen i mikrovågsugnen.
Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen bredvid potatisarna.
Blanda kesella, majonnäs, gräslök och 2/3-delar av cheddarosten till en kräm. Smaka av med salt och peppar.
Dela potatisen. Lägg i en klick ostkräm och toppa med resten av osten samt rostad lök, jalapeño och gräslök.
Servera med pulled pork och en sallad.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!