Pulled pork salladi briochebröd
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- Tulip Pulled Pork
- 4-6 st briochebröd
- 1 dl gräddfil
- 1 dl majonäs
- Rödlök
- Chili
- 1 burk majs
- Färsk timjan
- Basilika
- Cayennepeppar
Gör så här
Tillaga Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen. Ta ut Pulled Pork ur ugnen och riv isär köttet med två gafflar.
SALLAD:
Blanda ihop lika mycket gräddfil och majonnäs. Tillsätt finhackad rödlök, chili, färsk timjan, basilika, cayennepeppar och majs.
Smaka av med salt och peppar.
Serveras i varmt briochebröd.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!