Pulled pork sallad i briochebröd

Pulled pork salladi briochebröd

(0 st) Mitt betyg: 0

Pulled pork salladi briochebröd

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • Tulip Pulled Pork
  • 4-6 st briochebröd
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonäs
  • Rödlök
  • Chili
  • 1 burk majs
  • Färsk timjan
  • Basilika
  • Cayennepeppar
Skriv ut recept

Njut av vår Pulled Pork sallad i ett läckert briochebröd! Kombinationen av saftigt kött och fräsch sallad, insvept i det mjuka brödet, är en smakupplevelse du inte vill missa. Perfekt för alla tillfällen, från en snabb lunch till en festlig middag!


Gör så här

Tillaga Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen. Ta ut Pulled Pork ur ugnen och riv isär köttet med två gafflar.

SALLAD:

Blanda ihop lika mycket gräddfil och majonnäs. Tillsätt finhackad rödlök, chili, färsk timjan, basilika, cayennepeppar och majs.

Smaka av med salt och peppar.

Serveras i varmt briochebröd.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!