Pulled Turkey pastamed smörstekt lök, svamp & grädde
- 30 min
Ingredienser
- 1 gul lök
- 2 dl grädde
- 1 pkt Tulip Pulled Turkey
- 12 st champinjoner
- 1 knippe persilja
- 600 g pasta
Gör så här
Koka pastan och tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningarna.
Skär lök och svamp i lagom stora bitar och stek i smör på medelhög värme tills det får lite färg.
Häll över grädde, salt, peppar, färsk persilja och Pulled Turkey och låt koka upp.
Blanda ner pastan i såsen och servera direkt med lite färsk persilja på toppen.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!