Sallad verdemed Pulled Turkey
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 1 dl olivolja
- 0,5 dl vatten
- 10 st mandlar
- 1 vitlöksklyfta
- 0,5 knippe koriander
- 6 knippe färsk persilja
- 10 g ingefära
- 6 knippe mynta
- 1 st lime
- 2 msk salt
- 1 tsk socker
- 400 g spenat
- 150 g sallad
- 3 st grönpepparkorn
- 1 st baguette
Gör så här
Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen.
Blanda olivolja, vatten, mandlar, vitlök, koriander, persilja, ingefära,
mynta, lime, salt och socker i en mixer och mixa till en slät sås.
Skölj spenat och sallad och låt torka. Skiva paprika i långa, smala stavar.
Blanda grönsakerna med Pulled Turkey och hälften av dressingen.
Servera med grovt lantbröd.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!