Spareribs med grillad majskolv Lagat i airfryer
Ingredienser
- 1 pkt Tulip Spareribs
- 1 pkt förkokt majskolv
- 1 biff tomat
- BBQ-sås
- Spetskål
- Gräddfil
Gör så här
Spareribs och majs:
Dela spareribs i två och lägg dem i airfryern med ett bakplåtspapper under. Lägg i delade majskolvar med lite smör, salt och peppar. Stek i 10 minuter. När spareribs och majskolvarna har stekt i 10 minuter, tillsätt BBQ-sås på ribsen. Vänd majskolvarna och lägg i en halv tomat med lite olja, salt och peppar. Stek i ytterligare 10 minuter.
Kålsallad:
Finstrimlad spetskål blandad med gräddfil och lite socker.
Servering:
Serveras rykande varmt med kålsallad och grillad bifftomat som tillbehör.
Tips
OBS: Det är viktigt att komma ihåg att alla airfryer-maskiner kan bete sig olika.