Spareribs med het mangosalladoch klyftpotatis
- 15 min
- 2 personer
Ingredienser
Het mangosallad- 1 pkt frusen mango
- 5 st gurka
- 1 st röd chili
- 1 burk tacosås*
- 1 st lime
- 1 kruka färsk koriander
- 1 st rödlök
- 500 g Tulip Spareribs
- Potatis
- Olja
- Salt & peppar
Gör så här
Spareribs
- Tillaga enligt instruktionerna på förpackningen.
Klyftpotatis i ugn
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skär potatisen i klyftor och fördela på i en ugnsfast form eller plåt. Ringla oljan och samt salt och peppra.
- Sätt i ugnen i ca 40 minuter eller tills den fått fin färg.
Het mangosallad
- Häll upp mango i en skål.
- Skala gurka och hacka i bitar.
- Finhacka chili, koriander och skär rödlöken i tunna båtar.
- Blanda ned ingredienserna i tacosås och pressa saften från lime över mixen, rör om.
- Redo att serveras.
Tips
* Kan bytas ut mot egen tomatsås med spiskummin/oregano.