Spareribs med het mangosallad - Tulip

Spareribs med het mangosalladoch klyftpotatis

(0 st) Mitt betyg: 0

Spareribs med het mangosalladoch klyftpotatis

  • 15 min
  • 2 personer

Ingredienser

Het mangosallad
  • 1 pkt frusen mango
  • 5 st gurka
  • 1 st röd chili
  • 1 burk tacosås*
  • 1 st lime
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 st rödlök
Spareribs
  • 500 g Tulip Spareribs
Klyftpotatis i ugn
  • Potatis
  • Olja
  • Salt & peppar
Skriv ut recept

Vill du imponera på middagsgästerna med en enkel grillrätt? Då är vårt recept på spareribs med het mangosallad ett måste att prova. Våra spareribs passar perfekt ihop med den heta och fräscha mangosalladen. För att få en komplett måltid serverar vi den med krispig klyftpotatis.


Gör så här

Spareribs

  1. Tillaga enligt instruktionerna på förpackningen.

Klyftpotatis i ugn

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär potatisen i klyftor och fördela på i en ugnsfast form eller plåt. Ringla oljan och samt salt och peppra.
  3. Sätt i ugnen i ca 40 minuter eller tills den fått fin färg. 

Het mangosallad

  1. Häll upp mango i en skål.
  2. Skala gurka och hacka i bitar.
  3. Finhacka chili, koriander och skär rödlöken i tunna båtar.
  4. Blanda ned ingredienserna i tacosås och pressa saften från lime över mixen, rör om.
  5. Redo att serveras.


Tips

* Kan bytas ut mot egen tomatsås med spiskummin/oregano.