Spareribs med melonfetaost och myntasallad
- 15 min
- 4 personer
Ingredienser
- 4 paket Tulip Spareribs
- 800 g fast potatis
- Olja
- Salt & peppar
- Smokey BBQ sås
- 1,5 kg vattenmelon
- 200 g fetaost
- 1 kruka mynta
- citron
Gör så här
- Tillaga spareribs enligt förpackningsanvisningen.
- Sätt ugnen på 220 grader.
- Skär potatisen i klyftor och fördela på i en ugnsfast form eller plåt. Ringla oljan och samt salt och peppra.
- Sätt i ugnen i ca 40 minuter eller tills den fått fin färg.
Melonsallad
- Skala melonen och skär i kuber.
- Smula fetaosten över melonen.
- Blanda melon och fetaost, riv myntan för hand i mindre bitar.
- Pressa saften från citronen över melon-mixen och rör om.
- Serveras väl kylt.
Servera tillsammans med BBQ sås valfri grönsallad.
Tips
Välj annan typ av melon för olika konsistenser och sötma.