Spareribs med melon, fetaost och myntasallad - Tulip

Spareribs med melonfetaost och myntasallad

(0 st) Mitt betyg: 0

Spareribs med melonfetaost och myntasallad

  • 15 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 paket Tulip Spareribs
  • 800 g fast potatis
  • Olja
  • Salt & peppar
tillbehör
  • Smokey BBQ sås
melonsallad
  • 1,5 kg vattenmelon
  • 200 g fetaost
  • 1 kruka mynta
  • citron
Skriv ut recept

Spareribs med melon, fetaost och myntasallad är en fräsch och smakrik kombination som garanterat kommer att imponera på dina gäster. Med Tulip Slow Cooked Spareribs får du möra och saftiga revben som smälter i munnen. Servera med en svalkande sallad gjord på melon, fetaost och mynta för en perfekt sommarmiddag!


Gör så här

  1. Tillaga spareribs enligt förpackningsanvisningen.
  2. Sätt ugnen på 220 grader.
  3. Skär potatisen i klyftor och fördela på i en ugnsfast form eller plåt. Ringla oljan och samt salt och peppra.
  4. Sätt i ugnen i ca 40 minuter eller tills den fått fin färg. 


Melonsallad 

  1. Skala melonen och skär i kuber.
  2. Smula fetaosten över melonen.
  3. Blanda melon och fetaost, riv myntan för hand i mindre bitar.
  4. Pressa saften från citronen över melon-mixen och rör om.
  5. Serveras väl kylt.

Servera tillsammans med BBQ sås valfri grönsallad.

 


Tips

Välj annan typ av melon för olika konsistenser och sötma.