Spareribs med spetskål

Spareribs med spetskåloch riven parmesan

(0 st) Mitt betyg: 0

Spareribs med spetskåloch riven parmesan

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip Pulled Pork Gyros
  • 4 st libabröd
  • 4 blad romansallad
  • tzatziki
  • 1 st rödlök
  • 100 g fetaost
  • Crostini med smak av vitlök
  • Picklad rödkål
tzatziki
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 0,5 st gurka
  • 1 stor vitlök
  • 0,5 st salt
picklad rödkål
  • rödkål
  • 3 delar vatten
  • 2 delar socker
Skriv ut recept

Saftiga spareribs med en smakrik barbecuemarinad, serverade tillsammans med smörpenslad, ugnsbakad spetskål toppad med generösa mängder parmesan. En lyxig måltid som går snabbt att göra och passar perfekt som lunch eller middag.


Gör så här

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Dela upp spetskålen i fyra delar, och bre på smör på alla sidor.
  3. Lägg in i ugnen tillsammans med Tuplis Spareribs och minipaprikorna i ca 20 minuter. (Pensla på marinaden på Sparribs efter ca 15 min och låt tillaga sista minutrarna med marinaden)
  4. Servera och njut!