Spareribs med spetskåloch riven parmesan
- 20 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip Pulled Pork Gyros
- 4 st libabröd
- 4 blad romansallad
- tzatziki
- 1 st rödlök
- 100 g fetaost
- Crostini med smak av vitlök
- Picklad rödkål
- 2 dl grekisk yoghurt
- 0,5 st gurka
- 1 stor vitlök
- 0,5 st salt
- rödkål
- 3 delar vatten
- 2 delar socker
Gör så här
- Sätt på ugnen på 200 grader.
- Dela upp spetskålen i fyra delar, och bre på smör på alla sidor.
- Lägg in i ugnen tillsammans med Tuplis Spareribs och minipaprikorna i ca 20 minuter. (Pensla på marinaden på Sparribs efter ca 15 min och låt tillaga sista minutrarna med marinaden)
- Servera och njut!