Surdegsmacka med pulled pork och karamelliserad rödlök - Tulip

Surdegsmacka med pulled pork och karamelliserad rödlök

(4 st) Mitt betyg: 0

Surdegsmacka med pulled pork och karamelliserad rödlök

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled pork
  • 2 st Rödlökar
  • 50 g Smör
  • 1 msk Röd balsamico
  • 8 skivor Surdegsbröd
  • 100 g Cheddarost
Skriv ut recept

Vad sägs om en härlig macka med pulled pork? Vårt recept på surdegsmacka med pulled pork är både läckert och lättlagat. Den mjuka och luftiga surdegsmackan är fylld med massor av smakrik pulled pork, toppad med karamelliserad rödlök och cheddarost.


Gör så här

Tillaga Tulip Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen.

Skär rödlöken i skivor, stek i panna. Rör om & addera hälften av smöret, tillsätt balsamico och låt löken dra på svag värme.

Med hjälp av gafflar strimla pulled pork, lägg köttet på 4 skivor bröd, tillsätt den karamelliserade rödlöken & cheddarost.

Placera de 4 sista brödskivorna på toppen. Värm resterande smör i en panna, stek smörgåsarna på låg temp. i ca. 3 minuter på varje sida.

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!