Surdegsmacka med pulled pork och karamelliserad rödlök
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip pulled pork
- 2 st Rödlökar
- 50 g Smör
- 1 msk Röd balsamico
- 8 skivor Surdegsbröd
- 100 g Cheddarost
Gör så här
Tillaga Tulip Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen.
Skär rödlöken i skivor, stek i panna. Rör om & addera hälften av smöret, tillsätt balsamico och låt löken dra på svag värme.
Med hjälp av gafflar strimla pulled pork, lägg köttet på 4 skivor bröd, tillsätt den karamelliserade rödlöken & cheddarost.
Placera de 4 sista brödskivorna på toppen. Värm resterande smör i en panna, stek smörgåsarna på låg temp. i ca. 3 minuter på varje sida.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!