Tunnbrödsrulle med pulled pork,sötpotatismos och rostade frön
- 20 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 paket Tulip pulled pork
- 500 g Sötpotatis
- 3 msk Smör
- 1 st Rödlök
- 100 g Grönkål
- 1 st Saft från lime
- 4 st Tunnbröd
- 1 dl Hamburgerdressing
- 3 msk Rostade frön, ex. sesam- eller pumpafrön
- 3 msk Rostad lök
- Salt
- Svartpeppar
Gör så här
Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skär sötpotatisen i bitar. Koka den mjuk i lite saltat vatten ca 15 minuter. Häll av vattnet och mosa med smöret till ett grovt mos. Smaka av med salt och svartpeppar.
Skala och skiva rödlöken och repa grönkålen i mindre bitar. Krama kålen och löken med limesaften. Krydda med salt, peppar och en nypa socker.
Lägg brödet på smörpapper eller aluminiumfolie. Klicka på moset och lägg på pulled pork och kålsalladen. Toppa med hamburgerdressing, rostade frön och rostad lök. Rulla ihop till en rulle.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!