Pulled pork med ostgratinerad bakpotatis

Pulled pork med ostgratinerad bakpotatis Lagat i airfryer

(0 st) Mitt betyg: 0

Pulled pork med ostgratinerad bakpotatis Lagat i airfryer

Ingredienser

Tomatsallad
  • 2 st tomater
  • 0,5 st rödlök
  • Färska örter, balisika, timjan eller oregano
  • Olja
  • Salt och peppar
Till servering
  • BBQ-sås
  • Aioli
Skriv ut recept

Ge din middag en smakfull twist med vårt recept på pulled Pork- och ostgratinerade bakpotatis. Enkelt och snabbt, tack vare din pålitliga Airfryer. Låt oss börja laga magisk mat tillsammans!


Gör så här

Pulled Pork:

Klipp upp påsen där Pulled Pork ligger och häll köttet och buljongen i en ugnssäker form. Stek i airfryer i cirka 15 minuter på 180 grader. Ta ut köttet efter 7-8 minuter, vänd det och stek i ytterligare 7-8 minuter. När det är klart är det bara att ta ut formen och riva köttet med två gafflar.

Ostgratinerad bakpotatis:
Håll köttet varmt medan du steker halva potatisar som är penslade med lite olja i 15 minuter på 180 grader. Ta ut dem och lägg på ost och stek i 5 minuter på 205 grader. Smaka av med salt och peppar.

Tomatsallad:
Hacka tomater och rödlök, finhacka örter, tillsätt olja, salt och peppar, blanda allt tillsammans.

Servera gärna tillsammans med aioli och BBQ-sås.

Se hur du gör Pulled Pork i Airfryer:

  1. Klipp upp påsen där Pulled Pork ligger och häll köttet och buljongen i en ugnssäker form.

 

2. Tillaga i Airfryer i cirka 15 minuter på 180 grader. Ta ut köttet efter 7-8 minuter, vänd det och stek i ytterligare 7-8 minuter.

3. När det är klart, ta bara ut formen och dra isär köttet med två gafflar.

 


Tips

OBS: Det är viktigt att komma ihåg att alla airfryer-maskiner kan bete sig olika.