Pumpasoppa

Pumpasoppamed knaprigt bacon

(0 st) Mitt betyg: 0

Pumpasoppamed knaprigt bacon

  • 45 min
  • 6 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip bacon
  • 1 st stor pumpa
  • 5 msk rapsolja
  • 2 st gula lökar
  • 4 st klyftor vitlök
  • 2,5 liter grönsaksbuljong
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • salt & peppar
  • 1 paket fetaost
  • 1 kruka färsk persilja
Skriv ut recept

Imponera på middagsgästerna i höst med en len pumpasoppa med knaprigt bacon – serverad i urgröpt pumpa!


Gör så här

1. Skär ut ansikten och hattar ur orangea paprikor

 


2. Koka ris 

 


3. Stek lök och morot i olja med oregano, häll på krossad tomat, salta och peppra efter smak. Ta av från spisen.

 

4. Blanda i Tulips strimlade skinka, ost och det tillagade riset. Fyll paprikorna.

 

6. Tillaga i ugn på 200 grader i 20 min.